Om Forfatteren

Jette Friis O’Broin – Forfatter, journalist, podcast- og webfilmproducer

Jette har udgivet 10 bøger og flere er på vej.

Udover skriveriet arbejder hun som underviser på Kort og Dokumentar Filmskolen, producerer podcast og webfilm, rådgiver i kommunikation og krisekommunikation.

Tidligere har hun etableret og været direktør i AIDS Fondets sekretariat, været ansat som kommunikationschef i Ældre Sagen, været konsulent på Natteravne-projektet, projektleder på flere større integrationsprojekter, konsulent på et større projekt i Region H  og rådgivet flere grønlandske projekter.

Jette brænder for projekter til gavn for sårbare mennesker. Derfor har hun arbejdet med podcast projekter for voldsramte kvinder, seksuelt misbrugte mænd og kvinder, ALS ramte, pårørende til Alzheimers patienter.

Senest har hun skrevet flere bøger til unge, som af forskellige faglige og sociale grunde ikke rigtig har knækket læsekoden. Indtil videre er det blevet til bøger med Lukas Graham, popstjernen Jada og rapperen Kesi.

Iværksætteri er et andet hjertebarn og snart følges hendes håndbog til iværksættere Big Business op af en light version til unge iværksættere, uden en lang akademisk baggrund.

Også sygdomsramte kan læse bøger af Jette. På forlaget BookForce har hun udgivet en bog om at LEVE med kræft til de mere end 250.000 i Danmark, der lever med kræft.

Jette Friis O’Brôin har tidligere udgivet:

Gør det der gør dig glad – en letlæsningsbog om den unge iværksætter Casper Blom, 2019
Livsrum
 – helende arkitektur til kræftpatienter, 2015
Rum’lighed – om at gøre en forskel i det byggede miljø, 2011
Fællesskab – med plads til forskellighed, 2011
Big Business – en håndbog for iværksættere, 2008
Nørre Vosborg –
en beretningen om historien og restaureringsarbejdet af den vestjyske herregård Nørre Vosborg, 2008