Mennesker, der lever med sygdom

Bøgerne i denne serie henvender sig til mennesker, som lever med sygdom. Forlaget har foreløbig udgivet ”Vi LEVER med kræft”, hvor en række ganske almindelige mennesker fortæller om, hvordan de lever et liv med en livsfarlig diagnose og får det bedste ud af hver eneste dag.

Over en kvart million danskere lever med kræft. Styrket forskning, bedre diagnosticering og målrettet behandling betyder, at mange heldigvis lever meget længe med sygdommen.I ”Vi lever med kræft” fortæller kræftramte, hvordan de har lært at leve i nuet og få det bedste ud af hver eneste dag.

Mænd og kvinder mellem 25 og 76 år med forskellige kræftdiagnoser fortæller om, hvordan de hver især har fundet deres helt personlige vej tilbage til et godt liv – med kræft som en del af livets bagage.

Med stort overskud og kærlig sårbarhed beskriver de, hvad de har lært på vejen, og om de beslutninger, som har givet fornyet energi og ændret deres syn på verden og dem selv.

Deres inspirerende fortællinger giver mod og håb til alle, som lever med kræft.

I bogen giver pårørende gode råd til andre pårørende og fortæller, hvordan det er at stå på sidelinjen, når kræften bliver et livsvilkår i familien.

Psykologer, læger, diætist, socialrådgiver m.fl. giver konkrete råd til at komme godt gennem kræftforløbet – til mødet med hospitalet og til at håndtere frygten og bekymringerne om fremtiden og alt det andet nye i hverdagen med kræft.

Bogen henvender sig til alle, som har kræft inde på livet.