Lukas bog

DIT LIV 
dit ansvar

En bog om den verdenskendte sanger og sangskriver Lukas Forchhammer 

Lukas er christianit i hjertet og samtidig en verdensstjerne med mange internationale hits i bagagen.

Han lever et liv i hele verdens spotlight med koncerter med tusinder af tilskuere, store internationale priser, TV-shows i hele verden, downloades og streams i milliard-tal.

I sine sange viser Lukas sin sårbarhed, men også styrken i kærlighed og venskab.

Den følsomme og populære verdensstjerne har stærke holdninger til, at man skal tage ansvar for sig selv – og ikke bekymre sig så meget om, hvad alle andre mener og siger. Man skal ikke ligge under for andres holdninger eller gruppepres fra venner.

Lukas opfordrer unge til at sige ja til nye udfordringer – og ja til livets eventyr. Selv er han taknemmelig, fordi han har set mulighederne og sagt ja tak undervejs.

Lukas er udover at være en verdensstjerne også et socialt menneske, der gerne hjælper, hvor han kan. Han mener, at jo mere man har, jo mere kan og bør man hjælpe andre.

Bogen er letlæselig med en lix på ca. 30. Der er mange lækre billeder og pæn stor skrift, så den med sine godt 80 sider er let og hurtig at læse – også for ikke erfarne læsere. 

Bogen om Lukas henvender sig til unge, som vil vide mere om sangeren og sangskriveren Lukas Forchhammer, hans baggrund og holdninger til livet – uden at kæmpe sig gennem lange svære tekster.