Om BookForce

I BookForce elsker vi bøger

BookForce er et forlag, der udgiver bøger til alle – også til de, som har det svært med bogstaver af faglige eller andre grunde. Alle skal have muligheden for at læse og lytte til bøger – også selv om det ikke falder så nemt.

Forlaget udgiver let-læselige og overskuelige bøger til teenagere og begynder-læsere med emner, som inspirerer til at komme i gang med at læse. Forlagets nye serie om popstjernerne Lukas Graham og Jada og om rapperen Kesi er blevet vel modtaget blandt unge med begrænset læse-erfaring. Flere bøger i serien er på vej.

Forlaget udgiver også bøger med svære emner – som sygdom og om at leve et liv med udfordringer. 
”VI LEVER med kræft” til landets mere end 250.000 kræftramte, som lever livet med en kræft-diagnose er første bog i serien, men flere er på vej.

I BookForce tror vi på, at Danmark skal have flere iværksættere – og der skal være plads til alle de – også de, som ikke har en lang uddannelse bag sig. Derfor er vi i gang med en omfattende digital iværksætter platform med lettilgængelig praktisk information om at etablere og drive egen virksomhed. I tilknytning hertil vil vi udgive en lettilgængelig håndbog for iværksættere uden lang boglig uddannelse.

I BookForce tror vi på, at alle skal have en chance – også til at læse…