Et Liv med Mening

kr. 130,00

Varenummer (SKU): 2000-1 Kategorier: ,

Sunde veganske og klimavenlige færdigretter leveret til hoveddøren og klar til at sætte på spisebordet – er noget de fleste børnefamilier og singler drømmer om.

HOLOLI med Andreas og Asger i front sørger for, at det kan ske i alle hjem i Danmark – og endda til en fornuftig pris.

De to iværksættere har sammen med engagerede medarbejdere knoklet i døgndrift de seneste år på at gennemføre deres projekt med vegansk madservice – og dermed medvirke til at gøre vores klima lidt bedre.

I denne letlæselige bog fortæller de unge mænd ærligt om op- og nedture undervejs og inspirerer andre til at følge deres drømme – også selv om det er fysisk og mentalt hårdt.

Bogen er letlæselig med en lix på ca. 30. Der er mange lækre billeder og pæn stor skrift, så den med sine 65 sider er let og hurtig at læse – også for ikke erfarne læsere.

Danmark har brug for unge iværksættere – og 27-årige Casper Blom er en af de yngste og mest succesfulde i Danmark.

Han begyndte sin virksomhed som 12-årig og fik succes ved at sælge brugte nyvaskede golfbolde.

Siden har Casper igangsat flere virksomheder med succes og har gjort sig mange erfaringer om livet som forretnings- mand.

I 2018 havde hans firma et overskud på mere end 5 millioner kroner.

Han åbner sit hjerte og fortæller i bogen om op- og nedture – og om at blive klogere på, hvad der egentlig betyder noget i livet.

Casper er værd at lytte til.
Er iværksætteri noget for dig?

Casper mener, at alle kan få succes i forretningslivet, hvis de tror på sig selv og arbejder hårdt.

Det vigtigste er, at alle gør det, der gør dem glade.

I lektørudtalelsen står der bland andet:

Det er en yderst positiv, livsglad og inspirerende bog, som giver mod på at leve i nuet samt kaste sig ud i egne projekter og skabe sin egen forretning. En bog som viser, det er muligt at bestemme over eget liv og være sin egen lykkes smed.

Bogen er letlæselig med en lix på ca. 30. Der er mange lækre billeder og pæn stor skrift, så den med sine 65 sider er let og hurtig at læse – også for ikke erfarne læsere.